Haluaisitko tarjota asiakkaillesi kotiinkuljetusta, mutta palvelun käyttöönotto tuntuu kalliilta tai hankalalta? Fiugen avulla tarjoat asiakkaillesi saman päivän kotiinkuljetukset sekä kivijalkaliikkeestä, että verkkokaupasta. Palvelu on yrityksellesi täysin ilmainen ja asiakkaallesi kuljetuksen hinta 30-50 % alan hintaa edullisempi.

Monta tapaa käyttää!

Fiugen käyttöönotto ei vaadi yritykseltäsi sitoumuksia, investointeja, eikä osto- tai myyntipakkoa. Palvelu sopii sekä säännölliseen, että satunnaiseen kuljetustarpeeseen. Tässä muutamia tapoja käyttää Fiugea:

    1. Suosittele Fiugen kuljetuspalvelua asiakkaalle: Asiakas tilaa kuljetuksen itse joko Fiuge-sovelluksessa tai soittamalla numeroon 020 798 1470.
    2. Sinä tilaat kuljetuksen asiakkaan puolesta ja veloitat kuljetuksen hinnan ostoksen yhteydessä. Tilauksen voit tehdä web-appissa, puhelimessa tai sähköpostilla.
    3. Asiakas voi tilata Fiuge-kuljetuksen verkkokauppaostosten yhteydessä. Integraation avulla tilaukset valuvat verkkokaupasta suoraan kuljetusjärjestelmäämme.
    4. Jos tarvitset sekä verkkokaupan, että kotiinkuljetuspalvelun, saat halutessasi koko paketin meidän kauttamme.
Räätälöidään yhdessä juuri sinun
yrityksellesi sopiva ratkaisu.