Yksi tyytyväisistä yritysasiakkaistamme on Kampissa sijaitseva Musti ja Mirri. Jokainen lemmikin omistaja varmasti tietää, miten hankalia painavat ruokasäkit ja muut eläintarvikkeet ovat kuljettaa. Nappaapa itse 15 kilon koiranruokasäkki kainaloon ja lähde ruuhkabussilla hoitamaan muita asioita. Mustissa ja Mirrissä asiakkaan arkea lähdettiin helpottamaan Fiugen kuljetusten avulla ja kokemukset ovat olleet ainoastaan positiivisia.

Fiuge on hyödyllinen kumppani yrityksesi kaikkiin kuljetustarpeisiin.

Fiugen kuljetukset ovat olleet erinomainen lisä asiakaspalveluumme. Toimitukset on kuljetettu asiakkaiden kotioville sovitusti sovittuina kuljetuspäivänä aina ajallaan. Niin asiakkaat kuin koko myymälän henkilökunta ovat olleet erittäin tyytyväisiä palveluun.

 

Kuljetus on myös ollut erittäin vaivaton tilata samalla, kun asiakas on maksanut ostoksensa; aikaa kuljetuksen tilaukseen on kulunut vain pari minuuttia tavallista maksamista kauemmin. Myös ongelmatilanteissa olemme aina heti saaneet Fiugelta apua asioiden ratkaisuun.

HANNE KALLIOMÄKI
Myymäläpäällikkö, Musti ja Mirri Kamppi

Laitetaanko seuraavaksi sinun yrityksesi palvelukokemus uuteen uskoon? Voit ottaa minuun yhteyttä puhelimitse, sähköpostilla tai klikkaamalla alla olevaa linkkiä. Mietitään yhdessä juuri sinun yrityksellesi paras kuljetuskokonaisuus.

 

Yhteistyöterveisin

Jarno Mansikka

Head of B2B
+358 40 660 9954
jarno.mansikka@fiuge.com